Nimittäin tässä pari viikkoa tehnyt liki kuolemaa aivan järjettömän räkätaudin kourissa..

Viime viikko meni enemmän ja vähemmän kuumeisena. Parhaimmillaan keikuttiin tuolla 39 tienoossa ja ylähengitystiet AIVAN tukossa.. Ja pisteenä iin päälle alkoikin sitten selkeästi keuhkojen suunnalta nousemaan sen verran psykedeelisen väristä kamaa ja olokin alkoi olla sen verta huono, että olikin jo arvauskeskuskeikan paikka.
Ja saldona keuhkoputki+poskiontelotulehdus (ja bonuksena lievä korvatulehdus).. että antibioottia naamaan vaan puoltoista viikkoa.

Nyt parina päivänä alkanut hengitystietkin olemaan jo melko kivasti auki, enää on neljättä päivää kestävä kestolukko korvissa.. ja tietysti mukava yskä, joka on kylläkin jo rauhoittumaan päin.

Ja em. tilanteesta johtuen ei todellakaan ole treenattu yhtään mitään. Tai no muutamana päivänä on sisällä tehty temppuja ja Limpun kanssa peruskäskyjä, mutta siinä on meidän "treenailut" sitten ollutkin.
Ja koiristahan näkee etteivät ole saaneet riittävästi äksöniä: yksi päivä oli mm. lattiamatolle annettu kyytiä ja Limppu on nyt keksinyt, että pöydän reunalta voi varastaa nenäliinoja ja tavaroita..

No, viikko enää ja sitten alkaa joululoma! Ruhtinaaliset vajaat kolme viikkoa lomaa tiedossa ja sen jälkeen klinikkaharjoittelu, molemmat Mikkelissä, ja helmikuun loppupuolella sitten alkaa se "viimeistä viedään" ja kesäkuun alussa pitäisi sitten olla eläintenhoitajan paperit kädessä. Voi että aika rientää, vastahan minä tuon koulun aloitin.. kaks ja puol vuotta sitten ;)

Ja koirajuttuihin vielä palatakseni, Limppu ja Kalle ovatten nyt ilmoitettu tammikuun Lahden ryhmikseen. Siellä lapset avaavat sitten toisen näyttelykautensa ja aloittavat viralliset skabat. Muuten kevään näyttelyt ovat vielä hyvin auki. Toukokuussa mennään joka tapauksessa sitten kasvattajatuomarille kaikkien mahdollisten koirien voimin, tuota näyttelyä odotan erityisen innolla!