Vai sittenkin ihan vaan samat vanhat kujeet?

Uuden vuoden lupauksia ei tehty. Kujeitakaan ei ole pahemmin tehty. Vuoden vaihde sujui rauhallisesti.

Vuoden toiseksi viimeinen päivä alkoi hovilääkärillä pyörähtämisellä.. Limpulla on lievä conjunctivitis eli sidekalvotulehdus silmässä, kiitos äitikoiran joka muutaman päivän luttasi naamaan märäksi kokoajan..

Ja kaikkihan alkoi parisen viikkoa sitten, kun Limppu sai pienen vekin silmäkulmaansa iholle. Tällöin ei osunut silmään, mikä se sitten olikin joka haavan aiheutti. (epäilyksenä orapihlaja-aita tai toisen koiran hammas) Ja tämä haava paranikin ihan kohtuullisesti, kunnes Tantta aloitti aivan mahdottoman Limpun pään nuolemisen ja tästähän luonnollisesti seurasi silmätulehdus..
Nyt silmä on jo lähes parantunut, vielä muutama päivä jatketaan tippakuuria.


Vuoden viimeinen päivä aloitettiin myös hovilääkäri käynnillä. Fidolta poistettiin se vaivannut poskihammas. Kevyt narkoosi ja paikallispuudutus riitti ja operaatio onnistui ongelmitta. Samalla reissulla otatin myös pienen verenkuvan ja yllätys olikin melkoinen kun kaikki arvot olivat erinomaiset. Odotettiin jotain häikkää löytyvän. Ilmeisesti liian usein on meidän porukalta jotain löytynyt.. mutta kerrankin näin! Ja Fidokin on ollut nyt pirteämpi, hammas on selvästi häirinnyt yleistä olemista ja elämistä.

Itse vuoden vaihtumista team juhli kahdessa osoitteessa: panikoivat ja ei-panikoivat.
Fido ja Iida hermoilivat normaaliin tapaan. Sisätiloissa Tantta, Limppu ja Kalle olivat rakettien paukkeen ja välähdysten osalta aivan reagoimattomia. Pihalla käydessä Tantta oli nyt keksinyt uuden leikin, rakettejahan voisi vaikka yrittää jahdata.. Kalle oli aika neutraali, selkeästikään sillä ei oikein ollut käsitystä tilanteesta ja mitä siinä olisi pitänyt tehdä. Limppu ei reagoinut paukkuihin lainkaan, vaan milloin oli syömässä risuja, kiviä ja keppejä tai hyppimässä hankeen ja yritti se ohikulkijoilta rapsutuksiakin kerjätä. Ei siis yllätyksiä koirien käyttäytymisen suhteen.

 

Tavoitteita 2009 koirarintamalla:

näyttelyt:
- Limpulle ERI
- Kallelle EH
- Iida väh. ERI ja SERTikin otetaan jos tarjotaan
- Tantalle avoimesta EH

agi:
- Limpun kanssa aloitetaan aktiivinen treenaus, loppuvuodesta estevalmis mölleihin
- Tantan kanssa treenaillaan kunnolla jos jalka kestää > ehkäpä vihdoin virallisiin kisoihin
- team Kalle ja Piia raahaaminen mukaan treeneihin

toko:
- empä usko ;)

jälki/haku/mejä:
- Tantan kanssa aloitetaan mejähommat
- Limpulle jotakin harrastusmielessä, on nimittäin aivan mieletön nenäkoira! Tullut isäänsä? ;)

muuta:
- K-pentueesta jos saisi terveystarkastettua suurimman osa tämän vuoden aikana
- K-pentueelle pentuetapaaminen kesällä/syksyllä?
- K-pentueelle näyttelytuloksia