Vakavampi motivaation puute on nyt vaivannut aktiivitreenejä.. Eikä tietenkään tilannetta ole nyt helpottanut paikkakunta, josta puuttuu käytännössä kokonaan kelvolliset talvitreenipaikat.. Nyt kevään korvilla alkaa tuolta hankien välistä löytyä jo melko kelvollisia tottistreenipaikkoja eikä uloskaan tarvitse heti jäätyä pystyyn kuten vielä vähän aikaa sitten meinasi käydä..

 

Ja oman rajoitteensa vapaa-aikaan on tuonut myös tietysti opiskelukiireet. Mutta nyt on opinnäytetyö alta pois, kuten moni muukin projekti ja joutuu jo miettimään miten vapaa-aikaansa viettäisi.

 

Tällä hetkellä ollaan Iisalmessa. (Tammi-helmi oltiin kiireisen klinikkaharjoittelujakson ajan Mikkelissä)

 

Ja muuten ei kuulu mitään ihmeellistä, mitä nyt tässä pankin kanssa on lainaneuvotteluja käyty ja kohta asuntokauppoja hierotaan Mikkelissä ;)

(ja jos joku ei jo tiedä niin: kolmio 78 neliöö, rivarin pääty, melkeen metsän laidassa, isolla aidatulla pihalla)

 

Me ei olla tammikuisen Lahden ryhmiksen jälkeen käyty missään "ihmisten ilmoilla", mutta Karjavarkaita kävi Tampereella viime lauantaina edustamassa Bobby. Virallisten kehien debyytti tuotti hienosti EH:n. Ja ensi kuussa tulossa lisää debyyttejä virallisissa kehissä, kun muutama Karjavaras on näytillä Lahden KV:ssa. (samalla kokeillaan Kallelle kirkastaa se sininen poikien väri vähän punaisemmaksi ;))