Käytiin joukkosilmätarkastuksessa eilen.

 

Alkujaan piti vaan Kalle ja Limppu tutkia, mutta otin Tantan varuiksi autoon, jos sattuisi vaikka olemaan joku muu perunut ja kerkeisin myös Tantan katsoa jossain välissä.

 

Kalle ja Limppu saivat oletetusti täysin terveen paperit.

 

Mutta sitten tulee se MUTTA..

Tantta sai puhtaat paperit ripsi ja luomikarvajuttujen osalta tältä lääkäriltä, mutta sitten tuli se totaalisen täysi yllätys "täällä on kaihimuutoksia".. paha lausahdus joka tulee vainoamaan ja pitkään..

Ennen toista varmentavaa lausuntoa eri lääkäriltä en täysin heitä kirvestä kaivoon, mutta tällä hetkellä eletään kuitenkin sen mukaan että Tantalla on perinnöllinen HC eli harmaakaihi ja toista pentuetta ei tule. Ja jälkeläistenkin käyttö on nyt vaakalaudalla.

Jälkeläisten "turvallinen" käyttö on aikasintaan 4-5v paikkeilla olettaen että silloin on terveen paperit saatu. Tämän kaihiversion ensimmäiset muutokset näkyvät yleensä 2-4v paikkeilla.

Ja tämä HC:n muoto ei siis tämän hetken ennustuksen mukaan tule itse Tantan elämään millään tapaa vaikuttamaan.

 

Käytännössä tilanne on siis se että Karjavarkaita ei ihan lähivuosina tule syntymään ja aiemmat tulevaisuuden suunnitelmat muuttuvat siinä määrin että teamiin suunniteltu  ulkomaan vahvistus tulee sitten oletettua aiemmin.

 

Mutta kuten eilen monen kanssa jo todettiin, elämä on..